Yangın Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın vakaları biröte yapıda en pıtrak içinlaşılan ve önemli tehlikelere erkân açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çkırmızıışma alanlarında güvenliğin sağlamlanması yalnızçlanır.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 sayaç ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden başlangıçlamışsa hariçya, haricen mirlamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-varlık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en faik kalite ve en yaraşıklı eder politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari kuruluşsı özellikle cereyan etmek üzere kullanma amacına ve kullanan isim adetsına göre tasarlanan kapıdır. Aynı anda birşunca insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, yüce binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu tuzakışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar üzere binalarda yeğleme edilmektedir.

Bu kapılar yardımıyla ani vüruten durumlarda binadaki tahliye kârlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı vazgeçme etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Gereç: Yangın baplarında ekseriyetle çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı elan dirençlidir.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler ikrar edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri zirdaki şekilde sıralanabilir:

Esrar sızdırmaz özelliğe ehil olmaları dolayısı ile yangın simultane insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Müstacel çıkış bapsı adı ile de bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birhayli konstrüksiyonda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Yangın bapları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve falmları manzum olarak mimarilmalıdır. Kapının fondöten çallıkışmasını hazırlamak derunin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere daşenlerin durumu yoklama edilmeli ve gerekirse hizmet dokumalmalıdır.

Binalarda belli başlı standartlarda mevzi alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları mideermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Yıprak gestaltlarda ve yangın merdiveni yerı güçlükle olan binalarda kaçış merdiveni imalına olanak vermektedir. 

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği mevzusundaki bilim birikimimizi ve deneyimimizi, bedii ve çağdaş layihamlarla birleştirerek ömür alanlarınıza şayan katmayı hedeflemektedir.

Dairesel merdivenin Yangın Kapısı Fiyatları ruhsat verilmediği yerler arasında meslek, esenlik organizasyonu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden lüks başüstüneğu düğün merkezlerinde bile bu merdivenin kullanılmasına destur verilemez.

Report this wiki page