En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Tasarım olarak farklılık göstermekle birlikte hissedar özellikleri, dayanıklı ve sağlıklı gestaltda olmalarıdır. Standart iç baplara nazaran farklı bir kullanma ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size selen verecektir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yanıdüzen firmalar yangın kapısı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakılırsa başkalık göstermektedir. Fiyatı etkileyen temel etken kapının hınçe dayanıklılık seviyesidir. Bu hınçe metanet seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabilinden sertifikasyon ve belgelendirme organizasyonları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Ivedili çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme mevla bir yapı elemanıdır.

ölçün bir ivedi çıkış kapısı umumiyetle 2000 TL ile 4000 TL beyninde mütebeddil bir fiyata ehil olmaktadır. Ancak, kapının yangına dayanıklılığı, gereç kalitesi, boyutu ve öteki özellikleri kabilinden faktörler fiyatı etkisinde bırakır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri yangın kapısı kendi içinde tek kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Merdivenin kapısının hariçya mevsuk açılması gerekir. Kaldırıma namuslu açılarak olası bir yangın durumunda insanoğluın kaçmasını sağlamlar.

Özellikle duyar ve maliyetli materyallerin olduğu odaların baplarının banko yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

FEZA Cümle Odası Yangın Kapısı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cihetı dizi otomasyon sistemlerine munis aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapıları camlı kabil.

Bununla bile süflidaki kriterlere iye olan yerlerde tek yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zaruri olarak olması akseptans edilir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları otomatik otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

En münasip fiyatı bulmanız için farklı seçenekleri mukabillaştırmanız ve kaliteli bir yangın bapsına yatırım yapmanız önemlidir. İşte, en yönlü yangın kapısı fiyatları incelemesi…

Report this wiki page